Bryllupsdagen er for mange den viktigste dagen i livet. Det er en dag fylt med glede og kjœrlighet, man er sammen med mennesker man er glad i og deler uforglemmelige øyeblikk. Det er akkurat disse øyeblikkene vi ønsker å fange for dere. Vår oppgave er å forevige minnene fra deres store dag, som dere skal ha glede av resten av livet.
Nedenfor finner dere en oversikt over bryllupspakkene våre
.

Bryllupsfoto;
Denne pakken inkluderer 1 1/2 times bryllupsfotografering av vielsen og portrettbilder rett etter vielsen på samme location. Inkludert får dere 100 høyoppløselige bildefiler og deres eget webgalleri. Bildene blir levert som en zipfil.

Pris kr 5000,-

Bryllupsfotografering + vielse;
Denne pakken inkluderer 3 timers fotografering av vielsen og bryllupsfotografering på planlagt location etter vielsen. Inkludert får dere 200 høyoppløselige bildefiler og deres eget webgalleri. Bildene blir levert som en zipfil.

Pris kr 8000,-

Halvdags bryllupsfotografering;
Denne pakken inkluderer 6 timers fotografering av forberedelser hos frisøren/hjemme, reportasjebilder under vielsen, bryllupsfotografering, bilder fra begynnelsen av selskapet samt detaljer av dekorasjonselementer. Inkludert får dere 400 høyoppløselige bildefiler. Dere vil også få et webgalleri med bildene. Bildene blir levert som en zipfil.

Pris kr 15000,-

Heldags bryllupsfotografering;
Denne pakken inkluderer 11 timers fotografering av forberedelser hos frisøren/hjemme, reportasjebilder under vielsen, bryllupsfotografering og fotografering av talerne, maten og detaljene. Inkludert får dere 800 høyoppløselige bildefiler. Dere vil også få et webgalleri med bildene. Bildene blir levert som en zipfil.

Pris kr 26000,-